Sponsor worden

Het Regionaal Talenten Centrum (RTC) Roeien Brabant is een samenwerking van twee studentenroeiverenigingen uit Brabant, de Eindhovense Studenten Roeivereniging (E.S.R.) Thêta en de Tilburgse Studenten Roeivereniging (T.S.R.) Vidar. Het doel van deze samenwerking is het faciliteren van professionele begeleiding aan onze talenten om zo de laatste stap naar de Nederlandse A-equipe van de KNRB te kunnen maken.

Dit doel kan niet alleen behaald worden door de samenwerking van twee roeiverenigingen, daar is ook de samenwerking met andere partijen voor nodig. Belangrijke partijen vormen de Brabantse universiteiten Technische Universiteit Eindhoven en Tilburg University, de provincie Noord-Brabant en het Centrum voor Topsport & Onderwijs (CTO) Eindhoven.

Maar we gaan ook graag de samenwerking aan met partijen uit het Brabantse bedrijfsleven. Als sponsor van RTC Brabant draagt u bij aan de ontwikkeling van de roeiers. Met u bijdrage kunnen zij ervaring opdoen op internationale toernooien en kunnen zij worden voorzien van het beste materiaal. Hieronder vindt u de mogelijkheden waarop u een samenwerking aan kunt gaan met het toproeien in Brabant en een onderdeel kunt worden van een uniek netwerk in Brabant!

Sponsor worden